Verkocht

Geertestraat 9 Utrecht

Omschrijving

Geertestraat 9, Utrecht

In een pittoreske straat in het prachtige Utrechtse Museumkwartier, vindt u deze karakteristieke tussenwoning uit 1905. Hier woont u op wandelafstand van werkelijk al het moois dat de binnenstad rijk is. Bij u om de hoek liggen zowel de Oude- als de Nieuwegracht, de geliefde Twijnstraat, De Dom, het Ledig Erf met o.a. het Louis Hartlooper Complex, en een zeer divers aanbod aan kroegen, restaurants en koffietentjes. Wanneer de stad terugkeert in haar geliefde vorm, zit u als eerste op het terras. De straat is een beschermd monumentaal stadsgezicht en wordt goed onderhouden, ’s zomers worden bakken vol kleurige bloemen geplaatst. U woont in een veilige buurt omringd door zowel gezinnen als stellen en alleenstaanden in alle leeftijden. Het is een sociale buurt, waar ’s zomers een straatfeest wordt georganiseerd en in de winter een diner. Parkeerplaatsen zijn vergund, en ook een parkeergarage is op korte afstand.

Loopt u met ons mee?

Begane grond:
U komt binnen via de hal met garderobe en binnenvensters aan twee zijden. Vervolgens bereikt u de zitkamer met mooie vloer en grote raampartijen aan de straatzijde. Het hoge plafond maakt ook aan de achterzijde raampartijen mogelijk die, hoewel te hoog om van het uitzicht te genieten, zorgen voor veel daglicht in de woning. In de zitkamer bevindt zich tevens de open trap naar de verdieping.
Een open doorgang leidt naar de ruime keuken met eetkamer. De keuken ademt de oud Utrechtse sfeer door paneeldeurtjes en authentieke houten balken. U vindt er een U-vormig werkblad met alle ruimte voor kookapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang in de zitkamer lopen we door naar de eerste verdieping, met op de overloop ruimte voor witgoed evenals de cv-aansluiting. Er is bovendien voldoende gelegenheid om de was te drogen, wat snel gaat door de ventilatiemogelijkheden van een klassieke dakkapel met openslaand raam.
De slaapkamer is uiterst sfeervol door mooi afgewerkte wanden, een balkenplafond en veel hout. Kers op de taart is de open bedstee, waar u heerlijk beschut ligt én uit het raam kunt kijken. Een openslaande deur leidt naar buiten, waar u via enkele treden omlaag het dakterras betreedt.
De badkamer is grotendeels betegeld en is gemoderniseerd in authentieke sfeer. U vindt er een designradiator, dakraam, badkamermeubel met kastruimte, wastafel en spiegelkast, een toilet en een douchecabine.

Dakterras:
Via de slaapkamer heeft u toegang tot een heerlijk dakterras op het noordwesten. Hier zit u heerlijk beschut door stenen ommuring, terwijl u uitkijkt op een rustige binnentuin beneden. Hier kunt u bij goed weer in alle rust genieten van de van de buitenlucht. Extra leuk is om vanaf het dakterras binnen te kijken in uw eigen woonkamer.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte 52 m2
– Balkon 11 m2
– Cv-installatie: Remeha Avanta 28C CW4 2008
– Karakteristieke woning uit 1905
– Heerlijk dakterras

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Volg ons dan op Facebook en Instagram @jonkersvastgoed.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
44 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Perceel
32 m²
Inhoud
165 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
2

Energie

Isolatie
Vloerisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Utrecht C 2327
Oppervlakte
32 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
UTT00-C-2327

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media